TOSHIBA SHORAI EDGE BLACK инвертер клима уред - елеганција во вашиот простор

TOSHIBA ви го претставува новиот модел SHORAI EDGE BLACK

Новиот TOSHIBA SHORAI EDGE BLACK/WHITE inverter | 🖤🤍 технологија која овозоможува максимален комфор во домот кој се карактеризира со оптимална работа, енергетска ефикасност и прегледност на потрошувачка на електрична енергија од било каде, во било кое време со помош на вградениот WiFi модул за управување.
Со новиот Shorai Edge отсега и во Black/White дизајн, ТOSHIBA ја претставува најновата генерација на инвертер клима уреди кој импресионира и технички и естетски.

Висока линија на hiwall единица во беспрекорен мат дизајн, опционално во класична бела или во стилска црна боја. Највисока енергетска ефикасност во комбинација со Ultra-Pure филтер за воздух и дизајнерски црн далечински управувач. 3D- и Careflow- дистрибуцијата на воздухот го придвижува протокот на воздух без провев во просторијата. 

Благодарение на Energy Monitoring за Single-Split системите, нема да пропуштите ниеден потребен kWh на вашиот клима уред. Покрај највисокиот степен на ефикасност, искористете го максималниот комфор притоа во секое време имајте увид во фактичките трошоци за струја! Совршеноста и одржливоста обединети во една апликација.

погледни повеќе >> Toshiba Shorai Edge Black