Bisol

Bisol BDO Duplex

Шифра: BDO Duplex 380

Гаранција: 160 месеци

Шифра: BBO Duplex 450

Гаранција: 180 месеци

Шифра: BBO Duplex 460

Гаранција: 180 месеци


  • Дизајнирани и произведени во Eвропа
  • Ефикасност до 20,4%
  • Одлични перформанси при слабо сончево осветлување
  • 25 годишна линеарна гаранција за ефикасност на панелите (85% перформанси во 25-та година)
  • Дизајнирани за 100% ефикасност при засенчување на половина од панелот
  • 120 соларни ќелии по панел, Bisol premium half cut monocrystalline
  • 15 години гаранција на панелот
  • Bisol EasyMount монтажни елементи   
  • Сертифицирани и тестирани од AIT австриски технолошки институт
Цена

Акциска 11.700,00 ден

Редовна 15.900,00 ден.

Редовна 18.800,00 ден

Редовна 19.100,00 ден

*Цената е со вкалкулиран ддв
Достапност:
Има залиха
Достапност:
Нема залиха
Достапност:
Нема залиха

BISOL Group е активна во соларната индустрија од 2004 година, кога започна со производство на соларни PV панели. 
Монтажните системи и елементи за монтирање на PV и инвестициите во соларни централи беа додадени на портфолиото во 2009 година. 
Поради нивното долгорочно присуство во сè уште прилично млада, но високо конкурентна индустрија, некои претпочитаат да ги нарекуваат
„еден од соларните диносауруси“ или „ блескави карпи“ поради нивната стабилност и финансиска сила.   

Комплетната палета на соларни решенија и услуги од BISOL веќе може да се најде во повеќе од 100 земји во светот. Со 750 MW годишен производствен капацитет, 
BISOL е најголемиот вистински производител во ЕУ според добавувачите на материјали и опрема. Заедно со словенечкото седиште, има претставништва во Белгија, Франција, Италија, Дубаи и Обединетото Кралство.

Голем избор на соларни панели, со темперно стакло или рамка во боја. Избор на дополнителни аксесоари за подобар изглед и олеснување при монтажа.

Со својата посветеност на врвниот квалитет на соларното решение, BISOL Group ја доби престижната награда Топ бренд за своите соларни модули на пет европски пазари:
Белгија (трет пат по ред), Франција (трет пат по ред), Австрија (втора пат по ред), Италија (повторно по 2020 година) и Словенија (втор пат по ред).Каталог Прикажи
BISOL_Duplex_BDO_360-380_M6_120 cells_EN.pdf
BISOL_Duplex_BBO_450-460_M6_144 cells_EN.pdf