Haier

Revive

Шифра: AS25RHBHRA / 1U25YERFRA

Гаранција: 36 месеци

Шифра: AS35RHBHRA / 1U35YERFRA

Гаранција: 36 месеци

Шифра: AS50RCBHRA / 1U50MERFRA

Гаранција: 36 месеци


 • A++ / А+ енергетска класа при ладење и греење
 • Фабрички вграден hOn Wi-Fi
 • Tивок режим на работа (18dB)
 • Coanda Plus технологија за рамномерна дистрибуција на воздухот
 • Frost clean функција за чистење на внатрешната единица
 • Super Quiet mode, Comfortable sleep mode, Aнтибактериски филтер
 •  Модерен дизајн дава можност за многу брза и прецизна инсталација
 • опсег на работа ладење – надворешна температура од  -10 ÷ 43­ oC
 • опсег на работа греење  – надворешна температура од  -15 ÷ 24­ oC
Цена

Редовна 25.990,00 ден

Акциска 26.990,00 ден

Редовна 32.000,00 ден.

Редовна 46.990,00 ден

*Цената е со вкалкулиран ддв
Достапност:
По нарачка
Достапност:
Има залиха
Достапност:
По нарачка

Haier е глобален лидер во HVAC индустријата, со континуиран развој и напредок овозможувајќи уникатни и напредни производи со фокус на крајниот корисник овозможувајќи здрав и чист воздух во домот.

Haier со години ги подобрува функциите на клима уредите за да им обезбеди на крајните корисници најквалитетен воздух во нивните домови. Во центарот на филозофијата на Haier е крајниот корисник, а резултатите се потврдуваат со добиените сертификати.

Енергија доо е генерален застапник за брендот Haier кој на светско ниво претставува број 1 производител по продажба на електрични уреди за домаќинство (според истражувањето на Европскиот пазар од страна на агенцијата Euromonitor International од Лондон).

Новиот Revive инвертер систем е достапен во големини од 2,5 kW - 5,8 kW. Ова едноставно решение обезбедува енергетска класа од A++/A+ со одлични водечки карактеристики на пазарот, како што се hOn Wi-Fi уред за целосна контрола на клима уредот, целосна флексибилност и frost clean функција за самочистење на испарувачката површина од внатрешната единица. Frost clean опцијата со помош на влагата од воздухот го замрзнува испарувачот на внатрешната единица и на тој начин овозможува отстранување на нечистотиите низ одвод на кондензатот, а во внатрешноста чист воздух.

Haier Revive дополнително го подобрува протокот на воздух во вашата просторија со помош на технологијата Coanda Plus за рамномерна дистрибуција и удобност на воздухот и исто така со новиот модерен дизајн уредот може лесно да се инсталира и овозможува брзо и ефикасно одржување.

 


 

 

              ЦЕНОВНИК ЗА МОНТАЖА / ДЕМОНТАЖА НА КЛИМА УРЕД

Опис на услуга Цена без ДДВ (ден.)
Монтажа на клима уред до 3.5 kW 6.000,00
Монтажа на клима уред      4.5 kW 6.500,00
Монтажа на клима уред      5.0 kW 7.000,00
Монтажа на клима уред      6.0 и 7.0 kW 8.000,00
Монтажа на клима уред со постоечка инсталација до 4.5 kW 5.000,00
Монтажа на клима уред со постоечка инсталација до 6.0 kW 6.500,00
Демонтажа на клима уред до 4.5 kW 2.000,00
Демонтажа на клима уред до 6.0 kW 2.500,00
 • Цената е во денари, без вклучено ДДВ.
 • Монтажа на клима уред со подготовка (пуштање инсталација  во градба, местење држачи) се наплаќа дополнително 30% од цената на услугатa редовниот ценовник.
 • Монтажата е до 3m бакарно растојание помеѓу внатрешната и надворешната единица.
 • За секој метар над 3m должина, се наплаќа дополниелно.
  • 750,00 денари +18% по метар за клима уред до 3.5 kW.
  • 950,00 денари +18% по метар за клима уред од 4.5 kW до 7.0 kW.
 • За монтажа надвор од Скопје се пресметуваат патни трошоци.
Каталог Прикажи
Haier Revive Catalogue.pdf
Haier Revive Catalogue 2.pdf