Solax Power

X1-Hybrid-G4 Inverter

Шифра: X1-Hybrid-6.0-G4 Inverter

Гаранција: 60 месеци

Шифра: X1-hybrid-7.5-G4 Inverter

Гаранција: 60 месеци


  • Hybrid верзија (Off / On grid)
  • Со вклучено WiFi и Chint Three Phase Meter со Current Transformers
  • Mожност за 200% влезна моќност (DC) 
  • Висока ефикасност од 97.5%, подржува дво-смерно броило
  • 2 x MPP tracker / 1 strings per tracker (зависно од моделот)
  • Компатибилен со Solax литиумски и конвеционални батерии/акумулатори за фотоволтаични системи
  • Интелигентно управување на топлинска пумпа
  • 24 часа увид за производство преку апликација
Цена

Редовна 173.400,00 ден

Редовна 180.500,00 ден

*Цената е со вкалкулиран ддв
Достапност:
Нема залиха
Достапност:
Нема залиха

Формирани во 2012, SolaX Power расте од година во година и набргу станува светски призната меѓународна компанија, со канцеларии во Обединетото Кралство, Холандија, Германија, Австралија, Јапонија и САД. SolaX производите се дизајнирани, тестирани и произведени по најголемите светски стандарди и се користат во повеќе од 80 земји во светот. 

Овој раст ја одразува зголемената побарувачка за производи од обновлива енергија ширум светот. SolaX Power се стреми да продолжи да биде во првите редови на револуцијата на соларната енергија со огромна посветеност на истражувањето и развојот, за да се осигура дека нејзините производи остануваат водечко решение на пазарот. Со производствен капацитет од повеќе од 30GW на инвертери и 7,4GWh капацитет на батерии со преку 2500 вработени и 260 инженери за развој, SolaX е сигурниот избор за PV опрема за сончева енергија.

SolaX е еден од водечките азиски производители на опрема за искористување на сончева енергија како што се соларни инвертери, батерии за складирање на електрична енергија, полначи за електрични возила EV charger, WiFi мониторинг на системите соларни централи. 

Со поместување на границите со она што е можно во технологијата на соларни инвертери, SolaX Power успеа да произведе едни од најефикасните соларни инвертери, овозможувајќи им на нашите клиенти да искористат уште повеќе од бесплатната, чиста енергија што ни е достапна од Сонцето.


Каталог Прикажи
Solax Catalogue.pdf