TOSHIBA премиум “flаgship” модел – неговото Височество DAISEIKAI 10

Пристигна најновата серија на величенствениот модел TOSHIBA Daiseikai 10 во опција со дрвен панел.

Комплетно нова внатрешна и надворешна единица во избор со уникатен панел, изработен од вистинско дрво...повеќе детали.

Можност за избор на внатрешна единица во бела боја со иновативен стилски дизајн...повеќе детали.

Daiseikai 10 на Toshiba доаѓа со TWIN ROTARY компресор со супериорна ефикасност и постигнува завидни резултати во потрошувачката на електрична енергија. Употребата на поеколошки разладно средство R32, исто така, придонесува за намалување на потрошувачката, додека вградениот јонизатор и напредниот плазма филтер се грижат за квалитетот на воздухот.

Премиум линија со панел изработен од дрво и фабрички вграден Toshiba WiFi модул. Следење на потрошувачка на електрична енергија преку мобилна апликација.

Smart follow сензор за препознавање во просторијата и прилагодување на температурата преку термални сензори.

Комплетно новиот TOSHIBA премиум ''flagship'' модел - добро познат како Rolls Royce меѓу инвертер клима уредите - неговото Височество DAISEIKAI 10.